tirsdag 26. august 2008

To be or not to be


Blogging igjen! Eg tar jo helt av. Har funnet ut at en av grunnene til at eg ofte ikkje gidder å skrive blogg, er at det blir som oftest ganske langt og uinteressant. blæh.
I går var dramaklassene på Hamlet på Bergenhus festning! Det var en helt fantastisk forestilling og skuespillerne er fra en engelsk og amerikansk teatergruppe som reiser rundt om på slott i hele verden og spiller forskjellig kjente stykker, som Hamlet. Me like. Drømmejobben? hum. MEN! Været. Dette var jo ute, i den bakgården på en måte.. Og det pøste ned og alt holdt på å blåse vekk. jaa. Heldigvis fikk vi utdelt sånne plastikksaker som man tar på seg, med hette og det hele. De var vel egentlig mer i veien og irriterende, men de hjalp i det minste mot regnet. Stakkars skuespillerne som gikk rundt på scenen barfot og til tider bare i tynne kjoler eller i bar overkropp.. BRR! Haha, det morsomste var når Rosencrantz og Guildenstern (hoffmenn/klovner) sto bak scenen og vinket, smilte og tullet med Sunniva og meg som kunne se de fra siden. Hotties! Jaja, veldig fin opplevelse og alle overlevde. Så vidt.

En ting til; det forresten veldig merkelig at samtlige forbinder Hamlet med en mann som står med en hodeskalle i hånden og sier: "To be or not to be; that is the question!", når det egentlig ikkje er det han sier når han holder hodeskallen. Den oh so kjente replikken sies leeenge før han holder opp hodeskallen. hmm.


Så til innleggets spørsmål: Har dere noe formeninger om teater?

6 kommentarer:

Camilla sa...

haha..Regn Poncho heter det! ( veit ikke hvordan det skrives men du skjønner) Formeninger.. Hmm.. they ruuule!

ettenA sa...

jaa, noko slek.. ;D Tøffe var de vertfall!

Katrine sa...

Jeg tenkte over også at han ikke holder hodeskallen samtidig som han sier:To be or not to be(...),
alle dramatiserer jo det sånn på tv, men det er jo ikke sånn i stykket :P

Anonym sa...

Jeg synes Hamlet var dødsgøy! :)

Emilie sa...

teater, teater, teater der kan du danse å le, teater, teater, teater også husker je gikke emr av sangen. Men det er gøy. har spilt i teater selv når je gvar litt mindre. det er morro :D

ettenA sa...

Jaa, det er alltid like gøy ! :D